jueves, 12 de diciembre de 2013

Diari: activiats!

Bones! Ahir vam penjar al nostre bloc les activitats que prèviament vam dissenyar perquè els alumnes entenguin i comprenguin que el poble de Cassà ha canviat amb el pas del temps. La nostra intenció és que ells mateixos investiguin sobre el poble i pensin com ha canviat, i sobretot, perquè ha canviat.

3 comentarios:

  1. Hola!!!
    Hem estat donant un cop d'ull al vostre bloc i el trobem que està molt incomplert.
    Pel que fa els aspectes formals hi ha una falta en el mateix títol de l'entrada per tant l'ortografia no és correcte. A més hi ha la pestanya de futurs possibles que no està realitzada per tant no compleix del tot els requisits de la pràctica. Els noms dels autors del bloc van informar-nos que els havíem d'incloure a l'imatge de l'inici.
    Respecte a les activitats trobem que estan encertades pels alumnes, tot i que no sabem a quin cicle està adreçat, el problema que hem vist ha estat que falta una activitat.
    En referència a la informació, està desordenada. Hi ha informació que per exemple la trobem a la pestanya del com és? i hauria d'estar a la pestanya de què vivim?.
    A més trobem pestanyes amb manca d'informació. El vídeo però està bé, tot i que a la pestanya com ha canviat no heu inclòs la informació que dieu.
    Tot i així us animem a que seguiu treballant per millorar en futurs projectes.
    Finalment el que fa al diari, falten actualitzacions d'entrades.
    Salutacions.

    NOTA:5

    ResponderEliminar
  2. Bona tarda noies,

    A continuació us avaluarem el vostre bloc. Per tal d'aportar-vos una avaluació entenedora, us avalaurem en funció dels criteris que composen la nostre rúbrica:

    1) TÍTOL I ESLÒGAN: aquest apartat ha estat avaluat amb un Suficient. Les lletres del títol són poc vistores i l'eslgòn es pot millorar notablement (aporta un tret característic molt general del municipi).

    2) INTERFÍCIE: aquest apartat ha estat avaluat amb un Suficient. Observem que la interfície es poc acurada i està molt poc elaborada. Tot i que afegiu imatges aquestes estan mal distribuïdes per la inerfície. Observem una manca de gadgets.

    3) CONTINGUT: aquest apartat ha estat avaluat amb un Insuficient. Considerem que el bloc conté poca quanitat d'informació i, aquesta és poc coherent i està desordenada.

    3) ASPECTES FORMALS: aquest apartat ha estat avaluat amb un Suficient. El bloc conté algunes faltes d'ortografia. Consideren que l'organització és pot millorar notablement.

    4) ACTIVITATS D'APRENENTATGE: aquest apartat ha estat avaluat amb un Suficient ja que les activitats estàn poc elaborades (i en ocasions no s'entenen) i són poc creatives.

    5) ACTITUDS: aquest apartat ha estat avaluat amb un Insuficient. Pràcticament no teniu entrades al bloc. Aquest fet demostra una falta d'implicació i esforç per part del grup de treball.

    En definitiva, la NOTA FINAL del vostre bloc és de 5.

    ResponderEliminar
  3. Hola companyes aquesta ha estat la nostra valoració sobre el bloc:

    Aspectes formals: poc. Creiem que alguns aspectes del disseny podrien millorar, com per exemple fer-lo més vistós posant alguna fotografia de fons, canviant la lletra o el color o la foto de la capçalera que ensenyés més de Cassà. Com a punt favorable es que la ortografia es correcte i la organització del bloc també. Us falta adjuntar els blocs dels companys.
    Activitats: poc. Opinem que són útils però podrien ser-ho més si s’enfoqués de cares a que l’alumne reflexionés més per si sol. Les activitats estan enfocades a la edat adient.
    Continguts: poc. No hi ha gaire informació en la pestanya de “de què vivim” ni suports digitals que ho exemplifiquin. A l’apartat de com ha canviat tampoc hi ha més contingut a part del vídeo. Com a punt fort, el vídeo de com ha canviat està força bé i és entenedor tot i que tal i com ja us van comentar en un coavaluació l’estructura es una mica confusa. Creiem que hi han poques entrades en el diari de bloc.
    Com a conclusió creiem que podíeu haver proporcionat més informació per tal de conèixer Cassà, sobretot en l’apartat de l’economia, però el format es correcte té una organització senzilla i no falta cap pestanya per completar.
    La nostra nota orientativa sobre el vostre bloc es un 5 perquè creiem que hi han aspectes que es podrien millorar força. Esperem que milloreu i sort!

    ResponderEliminar