jueves, 21 de noviembre de 2013

Diari: Noves actualitzacions

Entre ahir i avui hem afegit el vídeo sobre l'evolució de Cassà de la Selva, el qual portàvem dies realitzant. També hem escrit tots els aspectes rellevants i com és actualment el poble en la pestanya "Com és". I finalment, hem afegit la imatge del croquis del poble.

El vídeo ens ha costat una mica, ja que una part d'aquest estava en un format que no anava bé.

3 comentarios:

  1. Bon dia noies,

    el bloc ens sembla molt atractiu.
    Considerem que l'apartat de com és hem trobat a faltar algun croquis de què és el que té al voltant Cassà i donar més èmfasi al plànol del poble, tot i que la informació detallada de com és el poble és força interessant i de gran informació.
    A l’apartat de què vivim considerem que hi falten algunes dades i gràfics per reflectir d’una manera més visual el que heu dit amb paraules i poder fer comparacions.
    Pel que fa al vídeo de la pestanya de com ha canviat, creiem que aporteu informació molt interessant sobre com es vivia fa 50 i 25 anys i tots els canvis que hi ha hagut, tot i que a la part final (la de l’actualitat) considerem que és una mica repetitiva perquè moltes coses s’han explicat prèviament a la pestanya de com és.
    Ànims!
    Elena Franco, Mercè Manaut i Aina Mañà

    ResponderEliminar
  2. Hola noies,

    Primerament dir-vos que en la pestanya "com vivim" ho hauríeu d'ampliar una mica més. Podeu afegir-hi informació i sobretot, dades i gràfics.

    Seguidament, comentar-vos que el vídeo és correcte però pensem que està mal estructurat. Segons el que nosaltres vam entendre, s'havia de començar per l'actualitat i acabar per l'època dels avis. També cal esmentar que com han dit les companyes, us repetiu una mica en la part final.

    Finalment, dir-vos que el "com és" està bé i el mapa molt adient. Us animem a seguir treballant.

    Molts d'ànims

    Farah El Gamouchi, Guillem Fradera, Laura Poll i Anna Serra

    ResponderEliminar
  3. Bona tarda,

    primer de tot, creiem que l'apartat "com és" està molt bé i molt correcte, tot i que pensem que el croquis hauria d'estar centrat més en el poble i que no s'hi vegui tant els voltants.

    Pel que fa a l'apartat "de què vivim" trobem que per millorar l'explicació seria bo que utilitzessiu gràfics i dades per donar una imatge més visual de com es viu al poble.

    Per últim, a l'apartat "com ha canviat", dir que el video i la informació són correctes, però ens hauria agradat que el video s'haguès grabat al municipi per fer les explicacions més entenedores.

    Ànims!

    Adrià Colldecarrera, Cristan López, Ivan Montero i Sergi Portas,

    ResponderEliminar