miércoles, 16 de octubre de 2013

Diari: Creació de pestanyes

Avui hem creat les pestanyes del blog. Al principi ens ha costat una mica localitzar l'edició de les pestanyes. Hem anat provant diferents llocs i poc a poc hem recordat com ho vam fer a classe. Havíem d'anar a "pàgines", des de allà les hem creat. Ens ha resultat una tasca fàcil i ràpida de realitzar.

3 comentarios:

  1. Hola noies!
    Primer de tot pel que fa a l’eslògan creiem que seria una bona idea que reflectíssiu una característica més rellevant de Cassà de la Selva o alguna particularitat que la distingeixi d’una altre població per tal que sigui més atractiu i original. Pensem que els objectius del bloc haurien de estar redactats de forma clara i que comuniquin de manera entenedora per a què serveix el bloc. Pel que fa al disseny, provablement escolliríem una altre fotografia de fons, ja que el color d’aquest fons és més aviat fosc o bé escollir una fotografia de Cassà de la Selva i seria important esmentar qui són els components d’aquest bloc.

    Esperem que us serveixi d’ajuda la nostra avaluació, sort! ;)

    atentament,
    coneguemfigueres.blogspot.com.es

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  3. Molt bones!
    Creiem que el blog, tal i com també ens han dit a nosaltres, és massa fosc poder per el significat que té. És a dir, per nens i nenes de primària aquests colors no són els idonis.
    Per una altre part, no hem trobat el eslògan en lloc, i trobem que la capçalera hauria de ser una foto que reflexi "Cassà de la Selva", algún lloc emblemàtic del poble o quelcom similar.

    La pestanya dels objectius està buida, crec que haurieu d'emplenar-la.

    Tot i així, molt bona feina!

    socialsroses.blogspot.com.es

    ResponderEliminar